Huom! Sunnuntaina tai juhlapyhänä pidetyistä juhlista perimme työstä pyhäkorvauksen.

Kahvitus

Järjestämme kahvituksia joko Tohninmäen Talolla tai muualla, esim. asiakkaan kodissa tai yritystiloissa. Muualla järjestettyihin kahvituksiin on tarvittaessa vuokrattavissa astiastoa.

֍ Kysythän tarjousta tilaisuuteesi. Minimiryhmäkoko on 10 henkeä, samoin minimilaskutus 10 hengen mukaan. Laskutus (yli 10 henk.) ilmoitetun maksimimäärän mukaan. Esim. jos ilmoitetaan 17-20 henk., laskutetaan 20 hengestä.

Ruokailu

Järjestämme toiveidesi mukaan ruokailut ryhmille tilauksesta. Menut vaihtelevat yksinkertaisesta keittolounaasta laajempaan kokonaisuuteen, jossa on salaattivalikoima, kylmiä kalaruokia, pääruoka ja lämmintä kasvislisäkettä sekä leivät, juomat ja jälkiruokakahvit. Hintahaitari on n. 20-40 €/hlö riippuen valinnoista. Minimiryhmäkoko on 10 henkeä, samoin minimilaskutus 10 hengen mukaan. Laskutus (yli 10 henk.) ilmoitetun maksimimäärän mukaan. Esim. jos ilmoitetaan 17-20 henk., laskutetaan 20 hengestä.

Tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia ja ne toteutetaan vain tilauksesta. Perimme tilavuokran, joka on:
ensimmäiset kolme tuntia yht. 120 €
seuraavat tunnit 25 €/h
Sunnuntai-lisä +50%

Poikkeuksena tilavuokraa emme peri pikkujoulukaudella marras-joulukuussa, kun ryhmä nauttii joulupöydän antimista (huom. jouluruokailu mahdollista marraskuun puolivälistä alkaen).

Pääsääntöisesti toteutamme ruokailut Tohninmäen Talolla, mutta mahdollisesti sesonkiaikojen ulkopuolella (syys-lokuussa ja tammi-huhtikuussa) voimme järjestää ruokailuja muuallakin.

Esimerkkimenu alla.

Tohninmäen

suomalainen juhlamenu 35 €/hlö

Tyrni-leipäjuustosalaattia

Tohninmäen maalaissalaattia

Raikasta omena-fenkolisalaattia

Waldorfinsalaattia

Graavisuolattua lohta ja piparjuurimoussea TAI
Savulohifileetä ja tillitahnaa

Kermaista pippuriporsasta
Kokoperunoita
Hunajaisia lanttu-porkkanakuutioita
***
Kotikaljaa, maitoa, vettä

Vaaleaa siivuleipää, ruisnappeja, levitettä
***
Kahvia/teetä
Mansikka-raparperi-Britakakkua

Tilausleivonnaiset

Teemme leivonnaisia ainoastaan järjestämiimme juhliin ja isompiin asiakaskahvituksiin sekä yo- juhliin ja valmistujaisiin (kevätlukukauden päätöspäivänä).

Valikko