Tervetuloa

Tohninmäen Talo sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, aivan Töysän (Alavus) korkeimman kohdan tuntumassa Tohnin kylässä ja tarjoaa tunnelmallisia puitteita elämän eri juhliin ja tilaisuuksiin sekä kokouksiin.

Yösijaa kaipaava voi majoittua Tohninmäellä rauhallisessa maalaismaisemassa. Kesäkuusta elokuun puoliväliin asti on tarjolla päivittäin aamiaisnoutopöytä klo 8-10. Talviaikaan aamiaispalvelu saatavilla tilauksesta.

Päärakennuksen päädyssä tarjolla lisää majoitustilaa (kuvia ja tarkempaa infoa tulossa). Tohninmäen Talon Facebook-sivuilla video alakerran huoneistosta! Alakerran huoneisto 4-6 hengelle (mh, keittiö, oh , wc)  ja yläkerrassa 2-4 hengen huone (wc yläaulassa).

Kesällä pihapiirissä on eläimiä, mm. kaneja. Nuotiokatos on käytettävissä makkaranpaistoon. Lapsille on trampoliini ja keinut sekä leikkimökki ja hiekkalaatikko. Kilometrin päässä on yleinen uimaranta Vähä Vuorenjärvellä.

Tuurin kauppakylä on vartin ajomatkan päässä ja Ähtärin eläinpuistoon pääsee puolessa tunnissa. Siellä on nähtävissä uudet pandatulokkaat, Lumi ja Pyry. Moni matkailijoista haluaa tehdä päiväreissun myös Powerparkiin, jonne tulee n. 90 km matkaa. Päivän huvittelun ja hulinan jälkeen on mukava palata rauhalliseen majapaikkaan. Kuortaneen urheiluopisto on myös lyhyen ajomatkan päässä (n. 20 min.) meiltä ja siellä onkin ympäri vuoden monia liikuntatapahtumia.

Mikäli sinulla on lemmikki (kissa tai koira) mukana ja tarvitset sille hoitoa, parin kilometrin päässä on koira- ja kissahoitola Mimosa, josta voit tiedustella asiaa. Kotisivut: https://koirajakissahoitolamimosa.com/

Meillä voit viettää mainiosti päivän erilaisten ryhmien kanssa. Oheistoimintaa ja ruokailut voimme miettiä tarpeenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle ja ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Tohninmäen Talo on entinen Tohnin koulu. Entisissä luokkahuoneissa mahtuu kokoontumaan enimmillään 80 henkeä. Päärakennuksessa on anniskeluoikeudet. Tilat ovat isojen avattavien ovien ansiosta yhtenäistä tilaa ja tarvittaessa niistä saadaan myös kaksi erillistä salia. Lisätilaa saadaan kesäaikaan ulkotiloista.

Luonnon keskellä, maaseudun rauhassa voit viettää esimerkiksi syntymäpäiviä, kihlajaisia, häitä, ristiäisiä, rippijuhlia tai ylioppilasjuhlia. Polttariporukka viettää myös unohtumattoman päivän Tohninmäellä. Päivä voi koostua esimerkiksi karting-ajelusta läheisellä ajoradalla, saunomisesta ja maukkaasta ruoasta maistuvien juomien kera!

Palvelemme tilauksesta.

8,8 / 10 – erinomainen

404 arviota booking.com

phone

040 7262 501

location_on

Tohninmäentie 481, 63600 Töysä

Valikko